X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Un buldozer din Rusia va ajuta la cultivarea levănțicii în Moldova

15 iul. 2016,, 17:30   Societate
4392 0
Как российский бульдозер поможет выращивать лаванду в Молдове?
Foto: mail.ru

Uzina de Tractoare din Celeabinsk a trimis în Moldova un buldozer B10M, unde acesta va fi folosit în agricultură la defrișarea tufelor de levănțică, informează NOI.md.


Potrivit comunicatului Serviciului de presă al întreprinderii, mașina a fost procurată de proprietarul unor mari plantații care cultivă în Moldova levănțică pentru extragerea uleiurilor.

Agregatul din Celeabinsk va fi utilizat pentru a curăți cîmpurile. Anterior antreprenorul moldovean utiliza în aceste scopuri un tractor T-130 produs la UTC, iar acum s-a hotărît să procure o mașină nouă.

Omul de afaceri s-a deplasat special cu mecanicul său la întreprinderea din Celeabinsk pentru a selecta tehnica necesară. El a examinat-o pe platforma de livrare și a ales un buldozer cu transmisie mecanică și motorul uzinei D-180.
Potrivit beneficiarului, el avea nevoie neapărat de o mașină cu scarificator – pentru defrișarea tufelor de levănțică, ale căror rădăcini pot penetra solul la adîncimea de trei metri.

Doleanțele clientului moldovean au fost luate în considerare, după care tehnica finită i-a fost expediată beneficiarului cu un tir.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?