X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Atentatul din Franța a afectat traficul de pasageri din Moldova

15 iul. 2016,, 13:25   Societate
2819 0
Теракт во Франции сказался на пассажиропотоке из Молдовы
Foto: replika.md

Atentatul de la Nisa care a avut loc în noaptea spre 15 iulie și s-a soldat cu numeroase victime va duce la o scădere semnificativă a cererii cetățenilor moldoveni pentru călătoriile în această destinație, relatează NOI.md.


Reprezentantul companiei aeriene care operează curse regulate spre Franța a declarat pentru kp.md că atacurile teroriste, care au devenit tot mai frecvente, au dus la o scădere a cererii turistice pentru în această direcție în rîndul cetățenilor Moldovei. „Înainte, mulți dintre concetățenii noștri se odihneau în Franța. Dar acum traficul de pasageri a scăzut brusc. Concetățenii noștri se tem să meargă la odihnă în Franța”, a comunicat el.

Precizăm că atentatul de la Nisa, Franța, s-a produs în noaptea spre 15 iulie, la finalul festivităților prilejuite de Ziua Națională a Franței. Se comunică că șoferul camionului a spulberat în mod intenționat mulțimea și apoi a deschis focul. S-a constatat că conducătorul auto este un locuitor al Nisei de origine tunisiană. Potrivit situației de la 15 iulie, ora 8:30, bilanțul morților se ridică la 84 de oameni, iar peste o sută de persoane au fost spitalizate cu diferite traumatisme.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?