Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

În această sîmbătă vă așteptăm la Festivalul Cucuteni 2016 la Ivancea! (FOTO) ©

15 iul. 2016,, 12:12   Societate
2997 0
В эту субботу ждем вас на Фестивале Cucuteni 2016 в Иванче! (ФОТО)
Foto: noi.md

Toți doritorii de a evada din gălăgia urbană și a petrece sâmbăta aceasta în sânul naturii, într-o atmosferă creativă de sărbătoare sunt așteptați la Festivalul Cucuteni 2016.

Programul festivalului va îmbina activități pentru toate vârstele și gusturile:

-vizitatorii vor picta și crea pe motive cucuteniene,
-vor învăța să mânuiască cele mai vechi instrumente tradiționale, vor admira un spectacol al focului,
-vor savura delicii preparate după cele mai vechi rețete iar copiii vor participa la săpături arheologice adevărate.

De asemenea, vizitatorii vor participa la o expoziție cu vânzare, în aer liber și la o licitație caritabilă a lucrărilor în ceramică și picturilor realizate de participanții Cucuteni International Art Camp 2016 pe parcursul a 3 săptămâni. Pentru participarea la licitație vă rugăm să vă înregistrați aici

Punctul culminant al Festivalului Cucuteni 2016 va fi concertul lui Valy Boghean Band, care va începe la ora 20.00. Festivalul se va încheia cu un fire show impresionant și predarea focului unei sculpturi din ceramică – simbol antic cucutenian al belșugului, semn de venerare a forțelor naturii!

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.cucuteni.md

Lucrările pentru licitație vor fi expuse pe pagina noastră de facebook - https://www.facebook.com/CucuteniInternationalArtCamp/

Festivalul se va desfășura între orele 15:00 și 23:00 în satul Ivancea, raionul Orhei, pe teritoriul Centrului Instruire și Agrement Moldtelecom (vedeți harta)

Cucuteni International Art Camp 2016 este organizat de Art Studio „Picasso” sub patronajul Ministerului Culturii al Republicii Moldova în colaborare cu Muzeul Național de Istorie a Moldovei și agenția de relații publice “PRofile”.

Mentorul Simpozionului Cucuteni International Art Camp 2016 este bine cunoscutul ceramist Mir-Teymur Mamedov din Azerbaidjan.

Evenimentul este susținut de compania Bemol – partener general, Moldova Agroindbank, Lukoil-Moldova, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova, Moldtelecom.

Parteneri media: Afisha.md, Zugo.md, Diez.md, Moldova.org, Комсомольская Правда в Молдове (kp.md), Locals.md, Allmoldova.com, UNIMEDIA.info, Noi.md, Timpul.md, Realitatea TV, Realitatea.md.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?