X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Paradisul de relaxare al lui George Clooney și al Madonnei, invadat de migranți (FOTO)

13 iul. 2016,, 21:00   Externe
4241 0

Любимое место отдыха Джорджа Клуни и Мадонны заполонили мигранты (ФОТО)
Foto: libertatea.ro

Lacul Como, paradisul de relaxare a vedetelor de la Hollywood, precum George Clooney, Madonna și Richard Branson și al fostului premier italian, Silvio Berlusconi, este invadat de mii de migranți.


Liniștea de pe malul lacului, situat în nordul Italiei, în regiunea Lombardia,a dispărut cu desăvârșire. Dacă pînă acum Como era un paradis liniștit căutat de oameni faimoși și bogați, precum Madonna sau George Clooney, care au dețin vile de lux acum, el a devenit zilele acestea casa a mii de refugiați, după ce Elveția și-a închis granița pentru a opri fluxul de migranți.

Gara orașului a fost transformată într-o adevărată tabără, iar de la oră la oră apar mai multe corturi puse de migranții care vin de la Milano în drumul lor spre Europa de Nord. Pînă acum două săptămîni, oficialii elvețieni lăsau în jur de 100 de migranți să treacă graniță, însă pentru că acum au sigilat frontiera, migranții au început să se orienteze cătrea contrabandiști pentur a-i ajuta ajuta să traverseze ilegal granița pe trasee montane prin Alpii elvețieni care au fost utilizate și de către evrei în Al Doilea Război Mondial.

Deși Elveția nu este membru al Uniunii Europene, aceasta a semnat pentru zona Schengen de călătorie fără frontiere. Puncte de control între țări sînt permise numai în timpul situațiilor de urgență. De asemenea, Austria construiește un gard la granița cu Italia. Oficialii din Viena au spus că bariera este necesară pentru a restricționa accesul prin pasul Brenner, însă aceștia au fost criticați de Italia și Germania pentru decizia lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?