X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Judecătorii vor examina recursul în dosarul lui Ilan Șor

30 iun. 2016,, 10:15   Politică
3073 0
Судьи рассмотрят апелляцию по «делу Илана Шора»
Foto: protv.md

Recursul avocaților primarului orașului Orhei și businessmanului Ilan Șor privind schimbarea măsurii de reprimare va fi examinat astăzi, 30 iunie, de către Curtea de Apel, relatează NOI.md.


Apărarea lui Ilan Șor insistă pe faptul că ancheta nu a prezentat dovezi suficiente pentru plasarea inculpatului în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA).

Avocații declară că primarul orașului Orhei acuză probleme de sănătate și a solicitat ambulanța de cîteva ori în ultimele zile. Ei mai atenționează judecătorii asupra faptului că din momentul intentării procesului inculpatul s-a prezentat la toate audierile și nu a părăsit țara.



Ședința Curții de Apel în dosarul lui Ilan Șor va începe la 13.00.

Reamintim că Ilan Șor a fost reținut în seara zilei de 22 iuie, după audieri la CNA. Adriana Bețișor a comunicat că Șor este acuzat în cîteva dosare prind escrocherii în proporții deosebit de mari și spălare de bani.



Vineri, 24 iunie, Judecătoria Buiucani a admis demersurile procurorilor privind plasarea lui Ilan Șor în arest preventiv pe 30 de zile. Drept răspuns la această hotărîre apărarea a depus un demers la Curtea de Apel.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?