Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sturza: Filat începe să vorbească

29 iun. 2016,, 16:18   Politică
10436 5

Foto : noi.md

„Vlad Filat a început să vorbească nu la propriu, ci indirect. Vorbește prin cei care nu doresc să-i repete soarta sau soarta lui Butmalai”.


Astfel comentează fostul premier Ion Sturza, într-un nou comentariu pe o rețea de socializare, situația în care s-a pomenit fostul lider liberal-democrat, dar și alți învinuiți în dosarul fraudelor bancare, notează NOI.md.

Acesta a sugerat că în dosarul fraudelor bancare vor urma și alte condamnări.

„S-au speriat rău de tot șoriceii aducători de cașcaval hienelor prădătoare. Și va urma. Ceea ce este foarte bine. Sper că vor vorbi și cei care, voluntar sau nu, au contribuit din plin la acest jaf – miniștri, guvernatori, procurori. Simpli și compuși, candidați și lăturași... Sînt mulți. Eu am o listă doar cu cei din prima linie, peste o suta la număr. Dar mai e și linia a doua, a treia. O confesiune în public ar micșora din remușcările morale, dacă există, bineînțeles. Atenție! Behăitul în conferințe de presă doar agravează rechizitoriul...

Cu fiecare vorbă se va completa ’kartinka’, cinismul unora și prostia altora. Tehnic vorbind, au furat un miliard de dolari din rezerva valutară (că doar nu de lei au nevoie la Geneva!) și poporul urmează să-l întoarcă tot lor, cu procente!
Va fi și mîine o zi. Ce ‘surprize’ ne mai aduce?”, a menționat Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?