Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Procurorul neagă zvonurile precum că Șor nu s-ar afla în izolatorul CNA

27 iun. 2016,, 15:44   Politică
4840 3
Прокурор отрицает слухи о том, что Шора нет в изоляторе НЦБК
Foto: sputnik.md

Procurorul Procuraturii Anticorupție Adriana Bețișor a declarat că zvonurile referitoare la faptul că primarul de Orhei, omul de afaceri Ilan Șor, arestat la cererea ei săptămîna trecută, nu s-ar afla în izolatorul Centrului Național Anticorupție sînt speculative, notează NOI.md.


"Ilan Șor a fost interogat și reținut la cererea mea. Eu afirm că toate zvonurile despre faptul că nu s-ar afla în izolatorul CNA sînt de natură speculativă. În baza acuzațiilor de fraudă și spălare de bani el se află în arestat preventiv în acel loc în care trebuie să se afle", a declarat Adriana Bețișor după ședința de la Judecătoria Buiucani a capitalei, din 27 iunie.

Ilan Șor a fost arestat în seara zilei de 22 iunie, după interogatoriul de la Centrul Național Anticorupție, și escortat la izolatorul CNA. Procurorul Adriana Bețișor a comunicat că Șor este acuzat în mai multe cazuri de fraudă în proporții extrem de mari și de spălare de bani.



Vineri, 24 iunie, Judecătoria Buiucani a aprobat cererea procurorilor de plasare a lui Ilan Șor în stare de arest preventiv pentru 30 de zile. Apărarea lui a atacat decizia la Curtea de Apel.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?