Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Angela Gonța despre reținerea lui Ilan Șor: S-au folosit de el

23 iun. 2016,, 09:14   Politică
8745 5

Angela Gonța despre reținerea lui Ilan Șor: „S-au folosit de el”
Foto : newsmaker.md

Angela Gonța, soția fostului prim-ministru Vlad Filat, a reacționat la reținerea primarului de Orhei Ilan Șor, principalul martor în dosarul Filat, transmite NOI.md.


Într-o postare pe o rețea de socializare, Gonța a scris că procurorii s-au folosit de Șor, iar acum, că nu mai au nevoie de el în dosarul Filat, l-au reținut.

„Ups…S-au folosit de el și acum, că nu mai au nevoie în cazul Filat, l-au reținut. Nu-i nimic, se rezolvă cu un arest la domiciliu în curînd. Ați mai jucat odată această piesă”, a reacționat Gonța, referindu-se la reținerea lui Șor înainte de arestul lui Vlad Filat.

Totodată, acesta acuză funcționarii din sistemul judiciar că acționează în mod orchestrat la comanda „știm noi cui”.

„Problema e alta. Este vorba despre justiție: procurori, judecători și ofițeri CNA. Despre faptul cum acționează aceștia în mod orchestrat la comanda știm noi cui. Nu vă mai crede nimeni, și asta e cel mai grav. De mult mă întreb: oare va naște acest stat 10-20 de oameni care să spună nu sistemului și să salveze această țară? Încă nu am un răspuns”, se mai arată în mesajul soției lui Filat.

Primarul de Orhei Ilan Șor, bănuit de corupție în dosarul jafului din sistemul bancar, a fost reținut miercuri, de Centrul Național Anticorupție, pentru 72 de ore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?