Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Leancă reacționează la postarea lui Filat: „Aflasem că mă vînduse și ne vînduse pe toți

28 mai. 2016,, 08:36   Politică
8379 7

Leancă reacționează la postarea lui Filat: „Aflasem că mă vînduse și ne vînduse pe toți
Foto: votarea.com

Politicianul Vlad Filat, într-o postare făcută astăzi pe contul său de Facebook, a scris „farisei de tipul lui Leancă, care este sub control total”.


Cu referire la această menționare, președintele PPEM, Iurie Leancă, a venit cu o precizare.

„Am citit referința pe care Filat o face la mine într-o postare patetică și am înțeles că nimic nu îl mai poate schimba sau trezi. Păcat, am fost mulți cei care ne-am pus speranțe uriașe în el, atît din țară cît și din străinătate, iar dezamăgirea a fost la fel de uriașă pentru noi toți. Dar și mai trist este cînd nu înveți nimic din marile greșeli pe care le faci.

Filat ar trebui să-și amintească cît de „controlat” politic a fost „bunul prieten Iurie”, cum mă alinta pe la toate televiziunile, cînd am rămas să ajut partidul, în noiembrie 2014, la rugămintea lui, deși aflasem că mă vînduse și ne vînduse pe toți, lucru confirmat de altfel după vot prin înțelegerea făcută cu PD și PCRM. Așa, o constatare pur și simplu tristă, nu un răspuns politic”, a scris fostul premier.

Amintim că tot astăzi, 27 mai, Vlad Filat a anunțat că își va depune mandatul de președinte al PLDM în cadrul unui Congres al Partidului. Totodată, acesta a motivat prin faptul că „este o decizie conştientă şi sper că această hotărîre a mea va permite PLDM- ului să acţioneze eficient, avînd o conducere funcţională”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?