Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Filat: Mi-a fost redus timpul de plimbare

27 mai. 2016,, 14:55   Politică
4173 5

Filat: Mi-a fost redus timpul de plimbare
Foto: infobiz.md

Liderul Partidului Liberal Democrat spune într-o postare pe Facebook că este din nou țința unor constrîngeri din partea angajaților penitenciarului.


Filat spune că, de astăzi, poate forma doar un număr de telefon, timpul de plimbare i-a fost redus, iar celula este lui este supusă perchezițiilor.

„Revenind la cum înţeleg ei să răspundă la o cerinţă legală: mi-a fost redus timpul de plimbare; alaltăieri şi ieri - percheziţii, aşa ca profilaxie. De azi, din nou, pot forma doar un singur număr de telefon. Va trebui iarăşi să aleg: vorbesc cu soţia şi fetiţa mea de 2 anişori sau cu părinţii mei, care au o vîrstă şi, din păcate, nu se simt foarte bine, ori cu copiii care nu sînt în ţară. Mă aştept ca şi coletul pe care îl primesc săptămînal, conform legii, să ajungă mult mai greu. Cred că mai urmează şi alte surprize”, scrie pe pagina de Facebook a fostului premier.

In mesajul postat, Filat le mulțumește avocaților săi că au răbdare chiar dacă le sînt respinse toate cererile.

„Vreau să le mulţumesc avocaţilor mei pentru rezistenţă şi munca pe care o depun în acest dosar politic. Trebuie să recunosc că este o sarcină infernală pentru ei. Să nu fie acceptată nicio cerere, să nu fie auzite, în anumite situaţii, strigătele din suflet care cheamă la raţiune şi legalitate. Să fii ameninţat direct şi indirect. Să nu primeşti răspunsuri la interpelări şi cereri. Să nu-ţi fie acceptaţi martorii, iar cei care au fost acceptaţi - să fie intimidaţi şi să nu răspundă avocaţilor, nemaivorbind de venirea în judecată…

Avocaţilor Igor Popa, Cristina Bancu şi întregii echipe le mulţumesc din suflet pentru rezistenţă şi caracter, care lipseşte, practic, cu desăvârşire în societatea noastră”, scrie Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?