Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fratele lui Vlad Filat dezvăluie cînd l-a vizitat pentru prima dată la penitenciar

25 mai. 2016,, 16:40   Societate
4349 0

Fratele lui Vlad Filat, la Curtea de Apel
Фото: realitatea.md

Fratele lui Vlad Filat a fost prezent astăzi la Curtea de Apel. Acesta spune că și-a vizitat prima dată fratele săptămîna trecută, de ziua mamei.


Ion Filat a menționat că a fost în vizită la penitenciar împreună cu tatăl lor.

”Am venit să îl susțin. Prima dată, joi, mi-au permis să-l vizitez. Am fost cu tata, de ziua mamei. Noi am vrut să mergem și de ziua lui, dar nu ni s-a permis. Am vorbit cu el, așteaptă ședințe publice. Să se facă justiție în țara asta”, a declarat Ion Filat.

Menționăm că în fața sediului Curții de Apel Chișinău s-au adunat astăzi mai mulți susținători ai fostului premier Vlad Filat, printe aceștia fiind deputați, membri de partid, rude și prieteni de familie. Toți sînt de părerea că ședințele de judecată trebuie să fie publice.

”Vreau ca această ședință să fie publică. Vreau ca întreg procesul să fie public. Să vedem cine dintre ei are dreptate. Am venit mai mulți deputați, nu sînt doar deputați sînt și reprezentanți veniți din diferite raioane ale țării. Vom continua să insistăm... nu poate să fie domnul Filat vinovat de toate relele, pentru că după închiderea lui relele continuă în RM și cu o viteză și mai mare”, a declarat deputatul PLDM Tudor Deliu.

Amintim că judecătorii Curții de Apel de la Chișinău au respins, astăzi, recursul avocaților, care au cerut eliberarea acestuia. Astfel, fostul premier Vlad Filat rămîne în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru corupție și trafic de influență.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?