Vocea diasporei

Trump nu exclude că migranții ar putea organiza un nou 11 septembrie

Trump nu exclude că migranții ar putea organiza un nou 11 septembrie
Trump nu exclude că migranții ar putea organiza un nou 11 septembrie
Foto: agerpres.ro

Pronunțîndu-se pentru limitarea migrației, candidatul de facto al Partidului Republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump, nu are dubii că "vor exista atacuri din partea oamenilor care vin acum în SUA".


Candidatul de facto al Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, nu exclude că migrația în SUA ar putea duce la un nou atac similar celui din 11 septembrie 2001, cînd în urma unei serii de atacuri teroriste au murit aproximativ trei mii de persoane.

Trump a fost întrebat la postul de radio al sindicatelor grănicerilor americani dacă crede că pentru "deșteptarea" opiniei publice în privința securității la frontiere va fi nevoie de un al doilea 11 septembrie.

"În general, da. Se vor întîmpla multe lucruri rele. Vor exista atacuri din partea oamenilor care vin acum în țara noastră… nu am nici o îndoială în acest sens", a răspuns candidatul la funcția de președinte.

Trump a mai adăugat că va fi dur și atent atunci la examinarea cererile pentru oferirea statutului de refugiat. El s-a pronunțat de asemenea împotriva găzduirii refugiaților din Siria.

"Țara noastră are și așa multe probleme fără a mai permite invadarea noastră de către sirieni, și apoi, nici nu știm dacă sînt sirieni. Noi nu știm de unde sînt aceștia, nu avem habar. Poate sînt din ISIS", a declarat Trump, folosind una din abreviaturile care semnifică gruparea teroristă interzisă în Rusia și SUA, "Statul Islamic".

Potrivit lui Trump, în SUA intră oameni pe ale căror telefoane mobile este reprezentată simbolica SI. Pe telefoanele lor mobile sînt reprezentate drapelele SI. Iar noi trebuie să spunem că e minunat să-i primim?" — a opinat Trump.

Donald Trump este cunoscut pentru apelurile sale la restricționarea migrației, între altele, de a interzice musulmanilor intrarea în SUA și a ridica un zid între SUA și Mexic.


Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

русский 16 mai. 2016,, 15:31

ну молодцы конечно. как бомбить сирию-так америка с радостью а как принимать беженцев-так на европу свалили все. и европа лошье раз повелась. сша конечно все умно делают. к ним так просто не приедешь. проверяют хорошо. зато европу заставили принимать всех подряд... и афганцы в том числе-хотя воююет там сша. впрочем мне не тех ни других не жаль. если устроят америке 11 сентября-ну и поделом будет. а европа-ну сама себе приключения на сраку нашла. надо было идти на поводу америки? где америка? за большой лужей. а вы -тут рядом. вот вам и достались все беды. дурни

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu