Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

„Cetățenii deșteptați” din Platforma DA iau la pumni jurnaliștii (VIDEO)

6 mai. 2016,, 16:16   Societate
4607 3

В центре Кишинева активисты DA устроили потасовку с журналистами (ВИДЕО)
Foto: youtube.com

Simpatizanţii Partidului „Demnitate şi Adevăr” atacă din nou jurnaliştii.


Invitaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale la o conferinţă de presă de către liderii formaţiunii, mai mulţi ziarişti au fost intimidaţi şi bruscaţi, iar un reporter al portalului Today.md a fost chiar lovit de unul dintre protestatari.

Mai mult, manifestanţii agresivi suflau ostentativ în vuvuzele în timp ce jurnaliştii încercau să-i adreseze întrebări lui Vasile Năstase.

Unul dintre protestatari l-a lovit cu pumnul în abdomen pe reporterul Today.md, Vadim Ungureanu. Chiar dacă imaginile video arată clar cum simpatizantul partidului „DA” îl loveşte pe jurnalist, acesta nu vrea să recunoască. Spiritele s-au calmat doar după ce au intervenit poliţiştii, notează publika.md.

În noiembrie 2015, mai mulţi manifestanţi conduşi de liderii partidului „Demnitate şi Adevăr” au bruscat şi au agresat verbal mai mulţi jurnalişti care filmau protestele formaţiunii din faţa ministerului de Interne.

Săptămâna trecută, liderii partidului „DA” i-au numit imbecili și ratați pe jurnaliști, fapt ce a stârnit critici din partea ONG-urilor de media.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?