X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Liderul Partidului Nostru și-a confirmat intenţia de a organiza noi acţiuni de protest

25 apr. 2016,, 13:45   Politică
5854 7
Усатый подтвердил намерение организовать новые акции протеста
Foto: ru1.md

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a confirmat intenţia de a organiza noi acţiuni de protest.


Politicianul a declarat duminică seara, într-un mesaj video, că "pînă la protestele PN au rămas zile numărate".

Vorbind despre acţiunea de duminică a Platformei DA, el a menţionat că "întotdeauna a susţinut protestele împotriva regimului lui Vlad Plahotniuc".

"Poţi comenta mult ceea ce a avut loc la Chişinău pe 24 aprilie, dar acest eveniment a fost cu semnul plus. Un mare mulţumesc organizatorilor protestelor. Dar noi vom ieşi la acţiuni de protest nu pentru a ne da ghionţi pe strada Bulgară sau la centrul de afaceri al lui Plahotniuc. Să te îmbrînceşti nu înseamnă să cîştigi... Noi avem nevoie de victorie, pentru a curăţa ţara de principalii ei duşmani. Şi acest protest va fi dur, dar bine organizat, cu roluri bine definite ale participanţilor", a informat el.

Usatîi a declarat despre intenţia de a aduna cel puţin 40 de mii de oameni.

"Noi trebuie să venim la protest şi să obţinem rezultat. Totul trebuie să fie rapid format în aşa mod, încît să cunoaştem rolul fiecăruia, iar guvernarea să nu ştie ce să facă. Acum purtăm negocieri de aderare la acţiuni a tuturor forţelor politice sănătoase. Vom avea şi anvelope, şi greble, şi furci, şi lopeţi. Protestele trebuie transformate într-o zi de salubrizare a ţării. Dacă trebuie, la proteste putem reţine şi aresta inamicii Moldovei, dar trebuie să începem şi să încheiem protestele obţinînd rezultate", a spus liderul Partidul Nostru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?