X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Verificărea gratuite a sistemului de frânare și a amortizoarelor Volvo ©

6 apr. 2016,, 16:10   Ştiri Auto
4073 0
Бесплатная проверка тормозов и амортизаторов твоего Volvo
Foto: daac-hermes.md

Compania Volvo oferă posibilitatea verificării gratuite a sistemului de frânare și a amortizatoarelor automobilului la standul de diagnosticare, și unpachet de deservire, care include reducere de 20% la procurarea pieselor de schimb pentru reparația ce va urma, în caz de necesitate.


Regula de bază a unei reparații calitative a automobilului presupune în primul rând stabilirea corectă a defectului, adică o diagnosticare calitativă. Aceasta va permite reducerea timpului necesar reparației, precum și evitarea cheltuielilor excesive de bani și timp.

Pachetul include costul lucrărilor și a pieselor de schimb, și acoperă toate operațiunile de bază din cadrul deservirii conform regulamentului uzinei-producătoare. Prețul pachetului de deservire poate fi accesibil numai după diagnosticarea automobilului.

Oferta te va ajuta să reduci considerabil cheltuielile viitoare pentru deservirea tehnică a mașinii, iar verificarea și diagnosticarea gratuită – să evițiriscul unor cheltuieli inoportune. Detalii – la centrul de deservire tehnică Volvo sau la tel: 022 578 940.

Verificarea este efectuată în incinta centrului unic de deservire tehnică Volvo, amplasat la Chișinău pe bd.Cantemir, 14.

Programează-te chiar acum:

- online http://www.daac-hermes.md/
- prin aplicatia mobila DAAC HERMES http://www.daac-hermes.md/
- la telefon 022 578 940

Promoția este valabilă din 1.04.2016 pina la 31.05.2016.

* Promotie destinata modelelor XC 90 и XC 60.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?