X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Usatîi și Petrenco se alătură protestului inițiat de platforma „DA”

4 apr. 2016,, 11:41   Politică
4537 6

Usatîi și Petrenco se alătură protestului inițiat de platforma „DA”
Foto: pan.md

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat că va susține protestul antiguvernamental anunțat de Platforma „DA” pentru ziua de 24 aprilie curent.


Politicianul și-a îndemnat simpatizanții să se alăture acestei acțiuni, notează NOI.md.

„Este nevoie ca la protest să vină toată țara pentru a pune punct acestui regim”, a comentat Usatîi.

Și fostul deputat comunist Grigore Petrenco, aflat în arest la domiciliu, și-a exprimat suportul pentru această manifestație.

„Protestul din 24 aprilie trebuie să fie al întregului popor, indiferent cine sîntem, ce limbă vorbim și ce viziuni politice avem”, a scris Petrenco pe o rețea de socializare.

Precizăm că membrii Platformei „Demnitate și Adevăr” au decis să reia protestele după ce, săptămîna trecută, Comisia Electorală Centrală a respins inițiativa privind organizarea unui referendum. Deși grupul de inițiativă a prezentat circa 400 de mii de semnături în favoarea desfășurării plebiscitului, membrii CEC au argumentat că nu a fost asigurat pragul minim de cîte 20 de mii de semnături din cel puțin jumătate din unitățile administrative de nivelul doi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?