Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Promoție fără precedent: Ia din magazin tot ce vei putea timp de un minut! (VIDEO) ©

25 mar. 2016,, 16:30   Societate
4336 1


Compania "Viorica-Cosmetic" a organizat sâmbătă, în incinta Hypermarketului Nr.1, o "cursă" neobișnuită – participanții au avut ocazia să strângă în coșurile oferite absolut tot ce își doresc.


În perioada promoției, vizitatorii Hypermarketului Nr.1 care cumpărau produse cosmetice «Viorica-Cosmetic» în valoare de 80 de lei - primeau un bilet de participare la loterie. La sfârșitul promoției - celebrul prezentator și showmen MC Mike, împreună cu micul său ajutor, au extras biletele cu numele celor norocoși direct în magazin și i-a telefonat la difuzor.



Au fost selectați trei câștigători, care au avut o ocazie unică: timp de un minut, participanții au putut colecta din magazin tot ceea ce doresc și să aducă la casă. Participantul, care a reușit să strângă produse cu cea mai mare valoare - a primit totul absolut gratuit.

Organizatorul promoției s-a pregătit ca de un eveniment sportiv real - a fost elaborat un regulament special pentru cursă, care a dat acestui eveniment un avantaj suplimentar.
În ultimile clipe ale maratonului, unul dintre participanți și-a depășit rivalul cu căruciorul și ajungând spre casă - a primit gratuit toate bunurile pe care le-a strâns.

Câștigătorul a venit cu o întreagă echipă de susținători - soția și cele două fiice, pentru care după cum s-a dovedit, a și colectat cadourile fugind prin magazin: copii au primt un set de produse cosmetice și un ursuleț de pluș, iar soția – un pachet mare de praf de spălat și o tavă nouă.

Ceilalți doi participanți de asemenea nu au rămas nepremiați - au primit seturi cadou de la organizatorul promoției, "Viorica-Cosmetic».

În timpul premierii a devenit cunoscut faptul că promoția marca «Viorica-Cosmetic» - nu este ultima: compania a planificat o varietate de activități, astfel încât toată lumea va fi în măsură să-și încerce norocul și să devină următorul câștigător.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?