X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dana Marchitan va susține un concert live de jazz

24 mar. 2016,, 16:00   Showbiz
2668 0
Дана Маркитан представит концерт живой джазовой музыки
Foto: moldova-today.com
Dana Marchitan, împreună cu chitaristul Marin Căpățînă, vor da primul lor concert live în această sîmbătă într-un local din capitală. Concertul va fi unul de jazz și va purta genericul „Jazz să fie”, informează NOI.md.

„Demult mi-am dorit să îndrăznesc să am un concert și cred că aș fi putut, dar nu aveam curaj. Cu ajutorul prietenilor, colegilor de breaslă, am zis să fac acest pas mic de început. Totuși este o responsabilitate și sper să-mi placă, iar pe viitor sper să ajung în săli mari”, a declarat Dana Marchitan în cadrul unei emisiuni televizate.

Potrivit interpretei, concertul va dura în jur de o oră, iar în cadrul lui vor răsuna piese diferite. Dana susține că publicul moldav nu este într-atît de obișnuit cu jazzul și, din acest considerent, ea va include în repertoriul său și muzică populară: „Vreau să cuprind mai multe stiluri, pentru că sînt și eu așa, mai multilaterală. Va fi și muzică populară, și jazz, vor fi coveruri într-un aranjament neașteptat pentru public”.

Interpreta a ales ca primul său concert live să-l susțină împreună cu Marin Căpățînă, deoarece conlucrează cu el într-un band și, în opinia ei, chitaristul este un bun profesionist. În ceea ce ține de îmbrăcămintea pe care o va purta pe scenă sîmbătă seara, interpreta susține că va purta o ținută mai rezervată. „Cred că o să mă îmbrac mai reținut, fiindcă așa mă simt mai bine. Îmi place uneori să fiu mai reținută, alteori – mai dezinvoltă”, a conchis artista.

Concertul va începe la ora 22.00 și se va desfășura în localul „Uptown cafe”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?