Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

A început a treia etapă a Campionatului Moldovei la fotbal

21 mar. 2016,, 13:30   Sport
3372 1
A început a treia etapă a Campionatului Moldovei la fotbal
Foto: noi.md

La sfîrşitul săptămînii trecute, cu meciuri din turul 19, a început a treia etapă a campionatului Moldovei la fotbal.


Toţi liderii campionatului au cîştigat în meciurile pe teren propriu. FC Dacia a învins Saxan (Ceadîr-Lunga) cu scorul de 2:0. Cu acelaşi scor, Sherif-Tiraspol a învins Academia din Chişinău. FC Zimbru (Chişinău) a învins cu 1:0 Petrocub-Hînceşti, iar Zarea din Bălţi a cedat în faţa Dinamo-Avto (Tiraspol) cu 0:2.

Şi-a bucurat fanii şi campioana curentă – Milsami-Orhei. Jucînd în deplasare, echipa a făcut praf FC Speranţa (Nisporeni) – 4:0. Totodată, "vulturii" ultima dată au obținut victorie pe 27 septembrie 2015.

"A treia etapă în lupta pentru titlul de campioană promite să fie palpitantă şi tensionată", consideră expertul în fotbal Anatoli Teslev. Pe primul loc este Dacia, cu 46 de puncte, urmată cu 43 de puncte de Sheriff, iar echipele care se află la sfîrşitul tabelului nu intenţionează să cedeze puncte liderilor.

Fostul mentor al naţionalei nu exclude că campioana s-ar putea alege în ultima etapă, cînd pe 20 mai Dacia va juca pe teren propriu cu Sheriff.

"În partea de jos a tabelului nu se aşteaptă o luptă atît de aprigă. Saxan s-a stabilit bine pe ultimul loc cu cinci puncte", a remarcat veteranul fotbalului moldovenesc.

În legătură cu participarea naţionalei la meciuri amicale internaţionale, turul 20 va începe pe 2 aprilie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?