Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Echipa Moldovei la rugby a învins echipa Olandei

21 mar. 2016,, 13:00   Sport
3424 1
Echipa Moldovei la rugby a învins echipa Olandei
Foto: noi.md

În cadrul Cupei naţiunilor europene, echipa Moldovei la rugby a învins sîmbătă echipa Olandei, cu scorul 22:13.


Echipa moldovenească a marcat trei eseuri (Mahu, Ungureanu, Prepeliţa), a efectuat două încercări şi a marcat o lovitură de pedeapsă (Golubenco). Olandezii au reuşit doar două eseuri şi o lovitură de pedeapsă rezultativă.

"Felicit toţi băieţii, care nu doar au făcut real planul antrenorului, dar şi au demonstrat voinţă de a cîştiga. În special atunci cînd cu opt minute pînă la final echipa noastră a rămas cu 13 jucători faţă de 15 din echipa adversă", a spus antrenorul principal al naţionalei, Sergiu Moţoc.

El a menţionat jocul fraţilor Arhip şi al lui Mihai Golubenco, care nu doar a zădărnicit cu succes încercările şi loviturile de pedeapsă ale adversarilor, dar şi a efectuat pase reuşite în offside.

Preşedintele Federaţiei de Rugby din Moldova, Vasile Revenco, după joc, a spus un singur cuvînt - "Bravo!".

"Victoria naţionalei se datorează şi BC Mobiasbancă, care acordă sprijin de sponsor constant rugby-ului din Moldova", a spus antrenorul.

Secretarul general al Mobiasbancă, Stella Ciobanu, prezentă la eveniment, a spus că, începînd cu anul 2008, cînd instituţia lor financiară a devenit partener principal, ea se străduieşte să nu omită niciun meci al echipei naţionale.

"Mobiasbancă acordă nu doar sprijin de sponsor pe durata cantonamentelor, dar şi sponsorizează desfăşurarea turneelor de rugby pentru copii", a subliniat secretarul general al Mobiasbancă – Groupe Societe Generale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?