X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

RENAULT prezintă monovolumul compact SCENIC de generație nouă

1 mar. 2016,, 11:33   Ştiri Auto
3644 0

Фото: Renault


· În a. 1996, Renault crea un segment de monovolume compacte în Europa, prin producerea modelului Renault Scenic. Timp de20 de ani s-au vândut cca5 mln. automobile din trei generații;
· NoulRenault Scenic schimbă concepția monovolumelor și a caracteristicilor tradiționale pe acest segment;
· Premiera mondială a nouluiScenic va avea loc la1 martie,2016 , la Salonul auto din Geneva.


Noul Renault Scenic de generația a patra prezintă o privire total nouă asupra segmentului monovolumelor compacte. După noul Renault Espace , prezentat în 2014, în noulRenault Scenic pentru prima dată este utilizat parbrizul panoramic în trei secții, care oferă șoferului o vizibilitate mai bună.
Un șir de soluții stilistice subliniază caracterul dinamic al noului Renault Scenic: comparativ cu mașina din generația precedentă, garda la sola crescut, consola spate a devenit mai mică, iar partea din față și ecartamentul spate - mai late.
Printre particularitățile Renault Scenic este noua optică a farurilor/față, în configurația litera C, cu module LED Pure Vision ca la modelele celui mai scump segment.
Premiera noului Renault Scenic va avea loc la Geneva, la 1 martie, ora 12.00 , cu participarea Președintelui – Director General al grupului Renault Carlos Gon și a vicepreședintelui-senior Lorens van den Aker.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?