Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ghimpu: Consiliul Salvării Naționale a fost creat de Moscova prin sateliții săi

25 ian. 2016,, 16:16   Politică
2494 39

Ghimpu: Consiliul Salvării Naționale a fost creat de Moscova prin sateliții săi
Foto: actualitati.md

Liderul PL, Mihai Ghimpu, consideră că protestele antiguvernamentale de la Chișinău ar fi coordonate cu forțe de la Moscova. Politicianul a făcut un comentariu la acest subiect, după ce, în urma mitingului de ieri, a fost adoptată decizia de a constitui Consiliul Salvării Naționale, notează NOI.md.

„Moscova, prin sateliții săi – PSRM, Partidul Nostru și «salvatorii»neamului, Platforma DA, formează Consiliul Salvării Naționale (CSN). Acest CSN s-a «creat»astăzi sub cupola putinistă, în Piața Marii Adunări Naționale, prin votul celor prezenți la miting. Dovadă este știrea de la 10:01 la canalul rusesc ORT, știre dată cu mult înainte de a se începe mitingul. Așadar, dragi români moldoveni avem, cum se vede, un nou slogan: «sus Moscova, jos București și Bruxelles, sus Troica și jos Ghimpu»?!”, a scris ieri Ghimpu pe o rețea de socializare.

Precizăm că ieri manifestanții din PMAN au adoptat o rezoluție care prevede constituirea Consiliului Salvării Naționale. Consiliul va avea drept obiectiv promovarea alegerilor anticipate și eliberarea de sub control politic a instituțiilor statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?