Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dron: În Moldova a apărut o nouă alianță criminală

26 oct. 2015,, 12:45   Politică
12557 15
Дрон: В Молдове появился новый преступный альянс
Foto: hotnews.md
Președintele Centrului de Inițiative și Monitorizare a Autorităților Publice, Ion Dron, consideră că oligarhul Vlad Plahotniuc și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, au încheiat un acord de parteneriat. În opinia expertului, crearea noii alianțe va aduce țara la situația din anii 90 ai secolului trecut, informează NOI.md.

Juristul a scris pe rețelele de socializare că alianța dintre Plahotniuc și Usatîi va duce la intimidarea populației, la omoruri la comandă și dispariția oamenilor.
Totodată, expertul s-a arătat nemulțumit de acțiunile organelor de drept.

„Felicitări, tară îndobitocită de televiziuni, concerte și baluri în piață pe gratis. Ei sînt cum sînt, cu susținători pe măsură. Dar voi, ofițeri SIS, cei care ați jurat legii și acestui pămînt, cum va simțiți? Mai pretindeţi că aveți onoare, după spectacolul finalizat cu ducerea pe mîini a unui interlop în urale exaltate? Aveți curajul să ne priviți în ochi? Rușine să vă fie!”

Expertul i-a îndemnat pe angajații SIS-ului implicați în acest caz să-și prezinte demisia de onoare. „Vă îndemn pe cei care mai au onoare. Plecați. În numele copiilor și nepoților voștri, în numele celor scîrbiți, în numele viitorului acestui neam – plecați în demisie onorată. Vor veni, în scurt timp, vremurile cînd țara va avea nevoie de oameni cinstiți. Nu slujiți intereselor interlope. Fără susținerea voastră, ei sînt niște oameni pitici. Voi îi faceți mari și puternici”, s-a adresat Ion Dron angajaților SIS-ului.

Vlad Plahotniuc și Renato Usatîi, deocamdată, nu au comentat afirmațiile lui Ion Dron.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?