Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Valentina Naforniță: Acasă trăiesc un sentiment aparte, pe care nu-l am nicăieri în lume

21 oct. 2015,, 15:30   Societate
3447 0

Valentina Naforniță: Acasă trăiesc un sentiment aparte, pe care nu-l am nicăieri în lume
Foto: moldovenii.md

Valentina Naforniță, renumita soprană de talie internațională, originară din Moldova, într-un interviu acordat portalului ea.md, povestește cum e să fii recunoscută, cît de greu e să cînți și, cel mai important, cum e să revii mereu acasă.

„Eu vin acasă, de regulă, de două ori pe an. Însă nu neapărat reușesc să mă văd cu familia. Deseori vin pentru că sînt invitată la evenimente, concerte. Uneori vin, stau la hotel, după care plec fără să reușesc să-mi văd familia. Cît despre energia de acasă… da, trăiesc un sentiment aparte, pe care nicăieri în lume nu-l găsesc”, spune soprana. Aceasta mereu se întoarce cu drag pe plaiurile natale, unde o așteptă mama, sora, aici mereu își aduce aminte de copilărie, de casă și „se încarcă cu energie pozitivă”.

După patru ani de muncă continuă, Valentina Naforniță și-a luat o vacanță vara aceasta și, alături de soțul ei, a călătorit, apoi au revenit la părinți în vizită. Însă vacanța nu a durat – a urmat Festivalul Internațional de la Edinburgh, Marea Britanie, Festivalul „George Enescu” de la București, un concert la Viena. În prezent soprana se pregătește pentru proiectul televizat „Stars von Morgen”, găzduit de televiziunea germană Salve TV. După care Valentina se va întoarce din nou acasă, la Gala Generozității.

Astăzi soprana din Moldova cîntă pe cele mai mari scene ale lumii, alături de cele mai mari vedete, acest lucru pentru ea a devenit un lucru firesc și, totodată, foarte plăcut: „Eu nu mă gîndesc la celebritate sau că sînt celebră, pentru că în mediul în care stau eu, toți sînt celebri sau sînt mai celebri decît mine. Peste tot în lume unde merg, eu cînt cu staruri la care cîndva mă uitam cu admirație pe internet, la televizor sau pe discuri și DVD-uri pe care le cumpăram. Acum însă am ajuns să cînt cu ei. Mă bucur foarte mult”.

Acum, odată ajunsă la nivelul unei celebrități internaționale, Valentina nu-și dorește altceva decît să se mențină pe această treaptă cît mai mult. „Eu tot ce-mi doresc este să muncesc, să mă dezvolt și mai bine, să înaintez tot mai sus. Cu cît urc mai sus, cu atît îmi dau seama că știu mai puțin. Sînt obișnuită să muncesc enorm, să cunosc, să învăț, să mă perfecționez ca artist. Eu îmi doresc o carieră lungă și frumoasă și atîta tot”, a conchis Valentina Naforniță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?