Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Mărturiile bărbatului care a amenințat polițiștii cu o grenadă (VIDEO)

21 oct. 2015,, 12:00   Societate
2692 1
Показания мужчины, угрожавшего полицейским гранатой (ВИДЕО)
Foto: mk.ru
Un bărbat i-a ameninţat, aseară, cu o grenadă pe poliţiştii care păzesc corturile protestatarilor din centrul Capitalei. Imediat după incident, individul a fost imobilizat şi reţinut.

Incidentul s-a produs în jurul orei 20:00. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale poliţiei şi o autospecială a serviciului Bombteh.

Oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze pe agresor, iar geniștii au ridicat grenada.

Aceasta a fost sigilată şi transportată în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei, iar bărbatul reţinut şi escortat la poliţie pentru audieri.

El a declarat că, grenada ar fi păstrat-o acasă, lângă contorul de gaz, încă de pe timpul conflictului transnistrean. Totuşi, nu a putut explica concis poliţiştilor, care ar fi fost scopul lui.

Mai mult, luat la întrebări de poliţişti, bărbatul a recunoscut că a scos siguranţa grenadei, dar unul dintre poliţişti i-a luat atent explozibilul din mână şi, astfel, a fost evitată explozia.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, fiind cercetat penal pentru huliganism. Legislaţia prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani.

Totodată, după efectuarea expertizei balistice, nu este exclus faptul că va fi iniţiată o cauză penală pentru păstrarea ilegală de arme şi muniţii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?