Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Fermierii vor organiza o acțiune ordinară de protest în fața sediului Guvernului

16 oct. 2015,, 16:30   Societate
2816 0
Фермеры устроят очередную акцию протеста перед правительством
Foto: noi.md
Producătorii agricoli care n-au primit compensații din partea Guvernului pentru anul 2014 vor organiza la 19 octombrie o acțiune de protest în fața sediului Cabinetului de Miniștri. Acest fapt a fost comunicat de Alexandru Slusari, președinte al Uniunii Republicane a Asociaţiilor Producătorilor Agricoli „UniAgroProtect”, transmite NOI.md.

Fermierii vor desfășura acțiunea de protest în fața sediului Guvernului luni, 19 octombrie. Începutul este preconizat pentru 11.00. „Interpelările producătorilor agricoli privind achitarea restanțelor nu au fost auzite de Guvern. Pînă în prezent au rămas neplătite 45 de milioane de lei. Fermierii sînt în drept să organizeze acțiune de protest pentru a aminti Guvernului de datorii”, a declarat Slusari.

Producătorii agricoli, care și-au pierdut speranțele într-un dialog cu puterea, organizează nu pentru prima data acțiuni de protest. Anterior ei au încercat în mai multe rînduri să amintească Guvernului despre pierderile substanțiale pe care le suportă sectorul agrar în fiecare an din cauza secetei estivale continui și inaccesibilitatea pieței ruse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?