X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Voronin: Noi avem toate structurile care să poată afla unde se află miliardul

9 oct. 2015,, 12:15   Politică
4532 5
Воронин: В Молдове есть все необходимые институты для расследования кражи миллиарда
Foto: vfocuse.md
Vladimir Voronin nu crede în eficienţa investigaţiilor în cazul furtului miliardului de euro din bugetul Moldovei care va fi efectuată de Compania Kroll. El a relatat acest lucru în direct la postul de televiziune Publika TV, relatează NOI.md.

Şeful Partidului Comuniştilor s-a arătat convins că în Moldova există toate instituţiile necesare pentru investigaţii care nu ar trebui să iasă peste hotarele ţării noastre. „Nu cred în eficacitatea Kroll-ului. Unul dintre angajaţii Kroll este actualul ministrul al Economiei (Stephane Bride – nota red.). Astăzi, cu tehnologiile moderne se poate găsi orice rublă, orice leu”, a declarat Voronin.

Totodată, Compania americană Kroll a anunţat iniţierea celei de-a doua etape a investigaţiei schemelor de sustragere a mijloacelor bugetare din cele trei bănci moldoveneşti: Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank. În cadrul primei etape detectivii financiari au depistat schema de scoatere a banilor din ţară, însă deocamdată nu este clar unde anume au ajuns ei şi cum pot fi recuperaţi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?