Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În capitală a fost contracarată activitatea unei grupări mari de traficanți de droguri

8 oct. 2015,, 15:42   Societate
2308 0
В столице пресекли деятельность крупной банды наркоторговцев
Foto: obozrevatel.com
Angajații Inspectoratului de Poliție Botanica au contracarat activitatea unei grupări criminale mari, care se ocupa cu traficul de droguri pe teritoriul municipiului Chișinău. Gruparea a fost identificată și reținută în cadrul unor acțiuni comune cu angajații SIS, informează NOI.md.

Membrii grupării comercializau cocaină, heroină și amfetamină. Din grupare făceau parte șase persoane, care au fost reținute pentru 72 de ore. Urmează ca instanța de judecată să decidă soarta lor ulterioară. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Andrian Jovmir, cei reținuți sînt originari din Chișinău, cu vîrstele cuprinse între 22 și 49 de ani.

Fiecare membru al grupării avea un rol bine determinat în mecanismul de comercializare a drogurilor. Traficanții au fost reținuți în flagrant, în timp ce vindeau marfa. Angajații organelor de drept au găsit la ei 200 de grame de droguri. Un gram era comercializat cu 100 de euro.

Criminalii primeau marfa din Odesa. Organele de drept din Moldova cooperează activ cu colegii ucraineni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe acest caz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?