X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Liberalii au permis folosirea apei din Bîc în scopuri tehnice (FOTO)

1 oct. 2015,, 16:15   Capitala
3467 1
Либералы позволили использовать воду из реки Бык в технических целях (ФОТО)
Foto: facebook.com
Inspectoratul Ecologic de Stat a acționat la indicația Partidului Liberal atunci cînd a permis ca apa din rîul Bîc să fie folosită în scopuri tehnice. La această concluzie a ajuns consilierul municipal din CMC din partea Partidului Nostru Ilian Cașu, informează NOI.md.

Anterior NOI.md a scris că antreprenorii companiei românești „Delta” au folosit apă din rîul Bîc la reparația străzilor Negruzzi și Alecsandri, în condițiile în care resursele acvatice sînt protejate de lege și nu pot fi folosite în scopuri tehnice.

Reprezentanții Agenției Ecologice Chișinău l-au asigurat pe Ilian Cașu că nu au dispus folosirea apei din Bîc în scopuri tehnice, însă au presupus că o asemenea permisiune ar fi putut obținută de la Inspectoratul Ecologic de Stat sau de la Direcția generală transport și căi de comunicații.

„Acest caz nu poate fi investigat atîta timp cît Partidul Liberal controlează nu doar Primăria, ci și Inspectoratul Ecologic de Stat. Dacă o companie din Republica Moldova ar fi reparat drumurile în București, nu cred că i s-ar fi permis să folosească apă din Dîmbovița pentru lucrările de asfaltare”, a menționat consilierul municipal.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?