Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon: Guvernarea a şantajat europenii şi americanii cu vectorul geopolitic

29 sep. 2015,, 13:25   Politică
5086 2

Foto: noi.md

Conducerea de la Chişinău a şantajat UE şi SUA cu schimbarea vectorului geopolitic pentru a estorca bani. Acuzaţia a fost adusă de către preşedintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii în „PROfunzime” de la postul de televiziune „PRO TV Chişinău”, transmite IPN.

Plahotniuc, Filat şi Ghimpu i-au şantajat pe europeni şi americani că dacă nu le dau bani, o să vină Dodon şi o să schimbe vectorul pro-european. În timp ce se furau miliardele, UE şi SUA acordau asistenţă financiară. Într-o măsură oarecare ei sînt complici în furtul miliardului. Am discutat cu ambasadorul SUA şi i-am spus că le revine şi lor o parte din responsabilitate, că au fost complici”, a declarat liderul socialist.

Preşedintele PSRM a declarat că nu mai susţine protestele Platformei „DA” după ce a înţeles că în spatele lor ar sta Vlad Filat. „Iniţial, am crezut că aceste procese sînt organizate de către societatea civilă pînă am înţeles că ele sînt folosite de către Filat împotriva lui Plahotniuc. Astfel el doreşte să evite răspunderea pentru fraudele bancare, dar şi să obţină eliberarea rudelor sale suspectate de fraudarea BEM”, a spus fruntaşul socialist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?