Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Principele Radu al României a devenit doctor honoris causa al Universităţii AŞM

29 sep. 2015,, 11:15   Societate
2377 0
Румынский принц получил звание доктора хонорис кауза Университета АНМ
Foto: infotag.md
Principele Radu al României a primit titlul de doctor honoris causa al Universităţii Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Alteţa Sa a mulţumit luni pentru onoarea acordată şi a vorbit despre proiectul de acordare a două burse regale pentru studenţii Universităţii AŞM.

"Prima bursă – a Regelui Ferdinand, pentru cel mai bun student, şi a doua – a Reginei Maria, pentru cea mai bună studentă din anul academic 2015-2016", a spus membrul Casei Regale din România.

În cadrul vizitei la Chişinău, Alteţa Sa a avut întrevederi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şi primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. De asemenea, a dăruit cărţi Universităţii AŞM, a vizitat Universitatea Agrară şi Liceul Academic de Arte Plastice "Igor Vieru" din Chişinău.

Marţi Principele Radu pentru prima dată va vizita Găgăuzia, iar la Comrat se va întruni cu başcanul Irina Vlah, precum şi va vizita Universitatea de Stat din Comrat, muzeul regional al istoriei găgăuzilor, biblioteca turcă "Mustafa Kemal Ataturk" şi centrul informaţional al României.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?