Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Problema construcțiilor ilegale, din nou în vizorul Primăriei

28 sep. 2015,, 16:05   Societate
3145 3

Foto: noi.md

Problema construcțiilor ilegale a figurat și pe agenda ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei. În particular, a fost discutată construcția din strada Alba Iulia 113 și cea din fața sediului Clubului de Dans Sportiv „Codreanca”. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, companiei care construiește blocul de pe strada Alba Iulia 113 i s-au propus alte locații, însă aceasta nu le-a acceptat, relatează NOI.md.

„Am purtat discuții, li s-au propus diferite variante. Pretura Buiucani a propus varianta de construcție pe strada Mesager, dar ei au refuzat. Sîntem gata să facem alte propuneri, dar, deocamdată, nu am primit răspuns din partea companiei de construcții”, declară reprezentații municipalității.

Primarul general, Dorin Chirtoacă, s-a arătat nemulțumit de faptul că sediul Clubului de Dans a fost construit pe gardul Parcului Dendrariu: „Dar cum el (președintele Clubului „Codreanca” – n.red.) a explicat faptul că nu a încăput și a intrat pe teritoriul Parcului? Și unde e comunitatea internautică să apere spațiile verzi? Cineva care construiește la cîțiva metri de Parc face rău, iar altcineva care construiește chiar pe gardul Parcului face bine”.

Cu toate acestea, discuțiile care au avut loc astăzi nu s-au soldat cu succes. Potrivit primarului, problemele în cauză urmează să fie soluționate printr-un schimb de terenuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?