X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Șalaru: În armata Moldovei lipsește hîrtia igienică și săpunul lichid (VIDEO)

25 sep. 2015,, 15:45   Societate
4263 4
Шалару: В молдавской армии нет туалетной бумаги и жидкого мыла
Foto: ff.md
Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, susține că va introduce multe schimbări în ceea ce privește condițiile în care trăiesc soldații. Potrivit lui, acestea sunt dezastruoase.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

„Vrem acum să facem reduceri, mulți nu sunt de acord cu asta, să trecem la catering. Soldul nu trebuie să se ocupe de curățatul cartofilor, de spălatul farfuriilor, a veselei, soldatul nu trebuie să facă mâncare, el trebuie să se pregătească de luptă. Așa a fost în armata sovietică, dar acum și armata rusă a trecut la catering”, susține Anatol Șalaru.

Ministrul afirmă că deja a dat startul schimbrăilor în acest domeniu.

„Chiar acuma am semnat un ordin prin care oblig pe comandanții de unități să cumpere hârtie igienică pentru soldați. Că nu era chestia să dea obligatoriu la fiecare soldat în mână hârtie igienică și săpun lichid să instaleze, fiindcă nu era. La noi încă sunt regulile vechi, când soldatu se spală o dată în săptămână. Noi avem multe de schimbat și atitudinea față de soldat. Soldatul trebuie iubit și respectat, nu trebuie tratat ca pe o slugă”, a mai adăugat ministrul Șalaru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?