X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

În Bălți a fost reținută o bandă de escroci (VIDEO)

18 sep. 2015,, 18:00   Societate
4962 0
В Бельцах задержана банда вымогателей (ВИДЕО)
Foto: mk.ru
Un locuitor al localității Elizavetovca din suburbia orașului Bălți a fost șantajat pe parcursul a două luni de un grup de tineri, care estorcau de la el 60 de mii de lei.

La sfîrșitul lunii august, la poliție s-a adresat un tînăr, care a relatat că este amenințat cu răfuială și i se cer bani. Bărbatul a refuzat să îndeplinească cererile escrocilor. „Pe 4 septembrie, lîngă autogara din Bălți de mine s-a apropiat un automobil de model Audi din care au ieșit persoane care m-au urcat foarțat în mașină și m-au dus în pădure.

Am fost amenințat că îmi voi săpa singur groapa, că voi fi ucis eu și familia mea”, a povestit victima despre „metodele” prin care a fost impus să plătească suma cerută.

Suspecții au fost reținuți pe 15 septembrie în flagrant. Aceștea s-au dovedit a fi trei tineri cu vîrsta cuprinsă între 21 și 23 de ani, din Bălți și Sîngerei. Victima s-a întîlnit cu ei lîngă unul din centrele comerciale, avînd la el suma de 16 mii de lei. Bancnotele au fost marcate. Angajații poliției au găsit banii în automobilul escrocilor, unde au mai depistat un pistol pneumatic și cartușe.

Doi din cei trei suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore. Cazul se anchetează. Dacă vina suspecților va fi demonstrată ei riscă de la 11 pînă la 13 ani de închisoare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?