Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Reprezentant al Platformei „DA”: Este imposibil de revendicat prin „Kroll” banii de peste hotare

8 sep. 2015,, 14:30   Politică
13582 3
Лидер платформы DA: Невозможно через «Кролл» истребовать деньги из-за границы
Foto: facebook.com
„Este imposibil de revendicat prin „Kroll” pe cale legală de peste hotare miliardul furat”, a declarat Stanislav Pavlovschi, reprezentant al Platformei Civice „DA” în cadrul unui talk-show la canalul de televiziune TV7.

El a spus în legătură cu compania „Kroll”, cu care în ultimul timp guvernul nostru susține negocieri în legătură cu onorarul detectivilor, ca ei să continue munca de căutare și returnare a miliardului. „De aceasta trebuie să se ocupe nu o companie particulară de detectivi, ci Procuratura Generală și Centrul Naţional Anticorupţie. Toți se bizuie pe „Kroll”, dar care e rolul Procuraturii Generale?”

Analistul politic Roman Mihăeș a confirmat: „Procuratura Generală are toate abilitățile, conform legii, ca să se ocupe de investigarea tuturor acestor dosare. Ei au intentat cauze penale (în total 22 de dosare), dar procesul durează prea mult timp – din anul 2011, sînt implicați toți conducătorii băncilor și încă „o mulțime de persoane”, dar ele nu sînt remise instanțelor de judecată. În opinia mea, aceste dosare sînt politizate, pentru că se duce o luptă ascunsă între partidele Alianței”. El a menționat, de asemenea: „Șor a scăpat de acuzații devenind primar, iar Platforma „DA” n-a spus niciun cuvînt despre aceasta”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?