Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Agenția Națională Transport Auto are un nou director

10 aug. 2015,, 13:45   Societate
7681 0
У Нацагентства автомобильного транспорта новый директор
Foto: vesti.md
Valeriu Baciu a fost desemnat în funcția de director general al Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), informează NOI.md. Ordinul respectiv a fost semnat de ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc. Potrivit ministerului de resort, Iurie Chirinciuc l-a prezentat pe noul director colectivului de la ANTA şi a punctat principalele obiective pentru dezvoltarea autorității.

Valeriu Baciu are o experiență bogată în domeniul vamal și transport auto și deține gradul militar de colonel. Iurie Chirinciuc a menționat necesitatea eliminării corupției din sistem drept fiind prioritatea numărul unu atît pentru Guvern, cît și pentru Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

Ministrul și-a manifestat încrederea că noua conducere a ANTA va contribui la reformarea transportului rutier și va transforma instituția în una modernă, care să presteze servicii calitative. Au fost aduse sincere mulțumiri fostului director Igor Guja, pentru munca depusă în cadrul ANTA pe parcursul activităţii sale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?