Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Programul ONU de dezvoltare desfăşoară un concurs de granturi pentru întreprinderile mici şi mijlocii

7 aug. 2015,, 17:45   Business
5184 2
Конкурс грантов ПРООН для предприятий малого и среднего бизнеса
Foto: thejournal.ie
Programul Naţiunilor Unite de Dezvoltare (PNUD) desfăşoară al doilea concurs de granturi pentru întreprinderile mici şi mijlocii care doresc să dezvolte inovaţii în afaceri. Suma maximă a grantului este de $8 mii sau 60% din valoarea proiectului, 40% fiind achitate de proprietar, relatează agenţia "Infotag".

Pot depune dosarele de participare întreprinderile micro, mici sau mijlocii, create cu cel puţin doi ani înainte de data aplicării.

Lista de documente necesare pentru participare poate fi găsită accesînd linkul http://inobiz.md/financial-support/?lang=ro. Acestea urmează a fi completate şi depuse pînă pe 22 august pe site-ul www.inobiz.md

Primul concurs a avut loc în perioada 23 iunie – 27 iulie. La acesta au depus dosarele peste 200 de întreprinderi, dintre care au fost acceptate şi finanţate 100 de proiecte.

Scopul proiectului este dezvoltarea, adaptarea şi punerea în aplicare a noilor tehnologii şi metode de dezvoltare a carierei profesionale, identificarea locurilor de muncă şi promovarea spiritului antreprenorial.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?