Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Usatîi: Ei au construit cum au vrut, noi vom demola cum dorim

7 aug. 2015,, 15:15   Societate
9862 3

Usatîi: Ei au construit cum au vrut, noi vom demola cu dorim
Foto: ru1.md

Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a dispus crearea unei comisii speciale care să inspecteze toate stațiile de așteptare din oraș. Comisia urmează să stabilească locurile în care agenții economici au construit ilegal spații comerciale și să înceapă demolarea lor, notează NOI.md.

Primarul orașului s-a arătat indignat de faptul că pasagerii nu au suficient loc pentru a aștepta în stație. Potrivit lui, unii agenți economici nu respectă normele legale, depășind cu mult spațiul destinat construcțiilor.

„O variantă tipică pentru Bălți, care este întîlnită practic peste tot. Conform legii, trebuie să existe un raport de 70% la 30%, adică 70 la sută din spațiu trebuie să fie destinat stației de așteptare, iar 30% - pentru construcția centrelor comerciale ce aparțin companiei care a construit această stație. Iată că vedem că în realitate se procedează invers. 20% - pentru oameni, 80% - pentru spațiul comercial. Ei au construit cum au vrut, dar noi vom demola cum vrem”, a declarat Usatîi în timpul inspectării unei stații de așteptare din Bălți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?