X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Timofti a numit în funcție 14 judecători

7 aug. 2015,, 11:11   Societate
2655 0

Timofti a numit în funcție 14 judecători
Foto: presedinte.md

Șeful statului, Nicolae Timofti, a semnat astăzi decretele de numire în funcție a 14 magistrați. Candidaturile acestora au fost aprobate de președinte la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii, informează NOI.md.

Astfel, în funcția de președinte al Judecătoriei Ocnița a fost numit Eugeniu Bejenaru, pe un mandat de patru ani. Președinte al Judecătoriei Briceni, tot pe un termen de patru ani, a fost desemnată Viorica Caduc, iar vicepreședinte – Ghenadie Comerzan.

Judecătoria sectorului Centru al capitalei va avea trei magistrați noi – Alexandru Arhip, Sergiu Stratan și Oleg Tănase, care vor activa pe un termen de cinci ani, iar Judecătoria sectorului Rîșcani va avea două judecătoare noi – Tatiana Bivol și Olesea Țurcan.

Șeful statului a aprobat și candidaturile judecătorilor Vitalie Budeci și Roman Pascari, care vor activa la Judecătoria sectorului Buiucani, precum și a Ioanei Chironeț și Iraidei Secrieru – la Judecătoria Ciocana. Și Curtea de Apel Chișinău va avea un nou magistrat – Vladimir Brașoveanu.

Iana Talmaci a fost desemnată judecătoare la Judecătoria raionului Strășeni, pe un termen de cinci ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?