Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

„Vinurile Moldovei”, în Top 10 cele mai discutate vinuri în presa americană

6 aug. 2015,, 11:15   Business
4034 1
"Вино Молдовы" - в десятке самых обсуждаемых вин в американских СМИ
Foto: vesti.md
Brandul naţional "Vinurile Moldovei" a ajuns în Top 10 cele mai discutate vinuri în presa din Statele Unite.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Oficiul Naţional al Viei şi Vinului (ONVV), revista The Drinks Business, care a efectuat studiul, a menţionat poziţiile de top ale vinului roşu sec Malbec din recolta 2011.

Autorul articolului, Denis Sodomka, impresionat de istoria seculară a tradiţiilor de vinificaţie din Moldova, a scris că vinul moldovenesc "se potriveşte perfect oricăror bucate".

Jurnalistul Roger Morris din The Daily Meal a inclus "Vinurile Moldovei" în Top 21 vinuri mondiale consumate pe timp de vară, recomandîndu-l pentru raportul bun preţ-calitate.

Pe portalul journalnow.com despre vinurile Moldovei este scris ca despre alegerea săptămînii. Michael Hatings nu exclude că vinurile moldoveneşti, deocamdată puţin cunoscute în SUA, au toate şansele de a deveni recunoscute şi "alternativa" unor soiuri de vinuri produse în Italia.

Directorul biroului, Dumitru Munteanu, s-a arătat mulţumit de faptul că campania de promovare a brandului naţional dă rezultate şi "Vinurile Moldovei" au ajuns în atenţia presei internaţionale.

"Aceasta este indicatorul faptului că acţiunile noastre sînt în direcţia corectă. Presa internaţională este un instrument eficient de promovare pentru stabilirea noilor contacte de afaceri şi extinderea exportului nostru. Noi continuăm eforturile de implementare a planului de marketing, pentru ca «Vinurile Moldovei»să devină simbolul calităţii la nivel internaţional", a precizat Munteanu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?