X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Noul premier a fost felicitat de omologul său român cu ocazia învestirii în funcție

4 aug. 2015,, 09:15   Societate
2008 0

Foto: noi.md

Premierul Valeriu Streleț a primit un mesaj de felicitare din partea omologului român, Victor Ponta, cu ocazia învestirii în funcție, informează UNIMEDIA.

Mesajul de felicitare a fost transmis Premierului în cadrul întrevederii cu Cristian Leon Țurcanu, reprezentantal Ambasadei României la Chișinău.

„Guvernul de la București și Ministerul român al Afacerilor Externe își exprimă încrederea că veți reuși să depășiți această etapă destul de dificilă prin care trece Republica Moldova. România va continua să susțină implementarea agendei de reforme proeuropene, pentru dezvoltarea și modernizarea Republicii Moldova”, a menționat Cristian Leon Țurcanu.

Prim-ministrul Valeriu Streleț a exprimat gratitudine pentru oferirea asistenței în procesul de armonizare a legislației naționale cu cea a Uniunii Europene.

„Ajutorul oferit de România este incontestabil. Sînt ferm convins că relațiile moldo-române vor fi în plină ascensiune. România nu este doar o țară vecină, dar e un important susținător al Republicii Moldova”, a subliniat Valeriu Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?