X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Au fost înlăturate problemele legate de deservirea cardurilor bancare ale patru bănci

23 iul. 2015,, 15:45   Societate
2228 0
Проблемы с обслуживанием банковских карт четырех банков устранены
Foto: omg.md
Problemele legate de deservirea cardurilor bancare ale băncilor „Moldova Agroindbank”, „EuroCreditBank”, „Unibank” și „Banca Socială” au fost înlăturate, funcționalitatea cardurilor bancare emise de ele a fost restabilită și clienții băncilor pot extrage fără probleme numerarul atît din bancomatele din țara noastră, cît și din cele din străinătate, precum și să efectueze plăți prin intermediul lor, relatează NOI.md. Acest lucru l-au comunicat reprezentanții băncilor menționate.

După cum s-a comunicat anterior, procesarea cardurilor bancare a fost anterior suspendată din cauza deficienților tehnice în activitatea companiei de procesare “MoldMediaCard”, și anume defecţiunea echipamentului de stocare a datelor.

Băncile au întreprins toate măsurile necesare pentru depășirea acestei situații. Deținătorilor cardurilor de orice tip le-a fost asigurat accesul nelimitat la mijloacele bănești de pe conturile de card, respectiv ei pot s-și ridice numerarul în orice filială a băncilor, prezentînd buletinul de identitate. La ridicarea banilor din cont clienții sînt scutiți de plata comisioanelor bancare.

Situația extraordinară creată nu a avut un impact negativ asupra stabilității financiare a băncilor. Ele din nou au adus clienților scuzele de rigoare pentru inconveniențele create.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?