Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Sute de oameni au participat la competiția „Sea Mile” (FOTO)

20 iul. 2015,, 17:00   Societate
3370 0

Foto: noi.md

Și anul acesta, cîteva sute de oameni s-au adunat pe malul lacului Ghidighici pentru a urmări sau participa la cea de-a treia ediție a competiției de înot „Sea Mile”, transmite Noi.md.

Competiția de înot în apă deschisă, unică în Moldova, a adunat peste 700 de participanți, care s-au întrecut pe trei distanțe. Prima distanță a fost de 200 metri – Fun Swim; a doua de 1852 metri –Sea Mile și cea de-a treia – Double Sea Mile de 3704 metri.

La începutul lunii iunie, atunci cînd aveau loc lucrările de amenajare a plajei lacului Ghidighici, președintele holding-ului „DAAC Hermes”, Vasile Chirtoca și-a adus și dumnealui aportul, aducînd cîteva tone de nisip pentru refacerea plajei.

Sarcina participanților la competiție a fost de a traversa lacul Ghidighici. La eveniment au luat parte atît bărbați, cît și femei.

„A fost foarte interesant, totul a decurs normal. Fiecare participant avea un cip cu ajutorul căruia era măsurat timpul de parcurgere a distanței. La final participanții au primit cîte o medalie, iar cîștigătorii au luat premii”, a declarat unul din participanții competiției, Pavel Melnic, pentru Noi.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?