X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Noul primar de Bălţi a găsit investitor pentru clubul local de fotbal "Zarea"

20 iul. 2015,, 15:40   Societate
3784 0
Усатый нашел инвестора для местного футбольного клуба "Заря"
Foto: ru1.md
Preşedintele clubului spaniol Marbella, cetăţeanul rus Alexandr Grinberg, a devenit sponsorul general al echipei de fotbal "Zarea" din Bălţi şi este gata să investească anual în dezvoltarea acesteia câteva milioane. Anunţul a fost făcut de noul primar al "capitalei de nord al Moldovei", Renato Usatîi, prezentând noua componenţă a echipei la meciul amical cu "Bucovina" din Ucraina.

Potrivit agenţiei "Infotag", cu referire la administraţia oraşului, Usatîi a menţionat că datorită lui Grinberg, 2.7 mil. de lei, planificate în bugetul municipal pentru întreţinerea echipei de fotbal în 2015, acum vor fi redirecţionate pentru reparaţia drumurilor din curţi. El a mai adăugat că va acorda 1 mil. de lei din resursele proprii pentru întreţinerea stadionului, achitarea salariilor angajaţilor şi alte cheltuieli ce ţin de fotbal.

După victoria bălţenilor asupra "Bucovinei" cu scorul de 2:0, Grinberg a exprimat speranţa că "fotbalul european va veni la Bălţi", amintind că în patru ani el a ajutat fotbalul spaniol să ajungă în liga profesională.

"Îmi este plăcut să mă aflu în acest oraş minunat. Vom crea o echipă adevărată şi ne vom strădui ca în oraşul nostru să avem fotbal de modelul european", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?