Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ofițerii SIS vor avea salarii mai mari (VIDEO)

14 iul. 2015,, 16:42   Societate
5555 2

Ofițerii SIS vor avea salarii mai mari (VIDEO)
Foto: noi.md

Începînd cu acest an, ofițerii Serviciului de Informații și Securitate vor avea salarii mai mari cu circa 30 la sută. Regulamentul cu privire la salarizarea angajaților SIS a fost modificat și prevede remunerarea financiară în baza grilei de salarizare. Documentul a fost aprobat în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, notează NOI.md.

„Este o formă nouă de salarizare pentru stimularea angajaților SIS. De exemplu, șeful de direcție generală are un salariu de 1850 de lei, acum el poate să aibă un salariu ce variază între 1850 de lei și 2600. Directorul SIS, prin ordinul său, în baza grilei, poate să-i stabilească un salariu în limitele respective. Exact așa pentru toți colaboratorii”, a precizat viceministrul Muncii Gheorghe Țurcanu.

Acesta a specificat că majorarea salariilor nu implică cheltuieli financiare suplimentare, întrucît suma necesară a fost prevăzută în legea bugetului pentru acest an.

„Acest proiect reglementează doar finanțarea și este în limita surselor financiare programate pentru 2015, pentru SIS. Nu sînt cheltuieli în plus, este o formă nouă de salarizare pentru o stimulare mai bună a activității personalului respectiv”, a punctat Țurcanu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?