Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Eugen Doga: Încă nu am contractul, este doar un proiect

8 iul. 2015,, 16:00   Societate
3564 3
Дога: Контракта нет, пока это только проект
Foto: basarabia.md
Marele compozitor Eugen Doga, preconizează să se recalifice pe plan profesional în următorul an. Contactat de NOI.md, maestrul a confirmat că a primit o ofertă de a se filma într-un film, în care urmează să joace rolul pe care îl are în realitate – de compozitor.

Dar de la vorbe la fapte mai e timp, ne-a spus Eugen Doga. „Nu am încă contractul, este numai un proiect. Regizorul mi-a spus că filmările sînt programate pentru anul viitor. Doar cînd voi avea contractul în mînă, voi crede că nu e o minciună”, a menționat maestrul.

Proiectul la care s-a referit compozitorul este un film artistic, în regia lui Stepan Pucinean, cu genericul „Trei anotimpuri”. Din distribuția peliculei urmează să facă parte Ekaterina Guseva, Ksenia Rappoport, Dmitri Haratian, Armen Djigarhanean, Danila Kozlovski.

„Filmul va fi finanțat din bugetul de stat al Rusiei. În acest film, au început sub aceeași umbrelă trei nuvele elegante, care întorc curățenia și sufletismul în cinematografie. Pentru mine personal, această peliculă, pe care o numesc «melodramă poetică cu elemente de misticism», e despre sufletescul ce primează asupra materialului, despre puritatea sentimentelor, despre bunătate și cumsecădenie”, a menționat regizorul, potrivit apropomagazin.md.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?