X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Delegaţia UE organizează cea de-a patra ediţie a şcolii de vară

2 iul. 2015,, 12:15   Societate
2253 0

Молодых людей приглашают в летнюю школу ЕС
Foto: trm.md

Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova organizează cea de-a patra ediţie a şcolii de vară dedicată dezvoltării rețelei de Eurocluburi în Republica Moldova. Școala de vară va avea loc în perioada 30 iulie -2 august și este planificată pentru găzduirea a 25 tineri, cu durata de 4 zile.

Agenda școlii de vară prevede seminare, ateliere de lucru, dezbateri, cluburi de discuții dedicate mai multor subiecte de interes pentru tineri. Nu în ultimul rând, tinerii vor discuta despre instrumentele UE dedicate dezvoltării tinerilor din R. Moldova, oportunități de studii în UE și cumsă dezvolte unEuroclub, ș.a.

”Școala de vară este gândită în special pentru tinerii din mediul rural din Moldova, care poate nu au șansa sau posibilități sa se informeze direct despre toate facilitățile de educare si formare personală oferite pentru ei. Îndemn tinerii din Moldova sa aplice cu încredere la ediția a 4-a a Scolii de vara, în special că vor întâlni mai multe personalități de succes din țară, având posibilitatea să discute cu invitații la subiectele de interes pentru tineri”, a subliniat dl Pirkka Tapiola, Șeful Delegației Uniunii Europene.

De asemenea, beneficiarii școlii de vară vor fi implicați în activități de consolidare a echipelor, cu scopul de a întrema relațiile de prietenie și colaborare între membrii Eurocluburilor existente în țară și de a fortifica rețeaua de Eurocluburi din Moldova.

Participanţii la școala de vară vor fi selectaţi în baza unui concurs public.

CV în formatul Europass (care poate fi descărcat de pe următorul link: https://europass.cedefop.europa.eu/ro/documents/curriculum-vitae/templates-instructions). Pentru detalii contactați: Irina Draguțanu, 022214156 / 069694246 irina.dragutanu@bdr.md

Data limită de depunere a dosarelor este 17 iulie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?