X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Tentativă de contrabandă cu 615 litri de alcool, dejucată la hotarul cu Ucraina

30 iun. 2015,, 14:45   Societate
2309 0
615 литров спирта не довезли до границы с Украиной
Foto: unimedia.info
Polițiștii de frontieră au reținut, pe parcursul ultimilor 24 de ore, un lot de alcool de contrabandă și cinci cetățeni anunțați în căutare, informează NOI.md cu referire la Departamentul Poliției de Frontieră.

Cazul a fost înregistrat în această noapte, aproximativ la ora 24.00, de către patrula mobilă a Poliției de Frontieră sectorului „Larga”. Inspectorii de frontieră au observat în apropierea nemijlocită de hotar doi bărbați cu două atelaje cu cai în care erau transportate 410 sticle de masă plastică cu volumul de 1,5 litri, în total 615 litri, a căror proveniență nu a putut fi justificată de aceștia. Bărbații intenționau să treacă marfa de contrabandă pe sectorul „verde” al frontierei moldo-ucrainene, în proximitatea localităților „Medveja – Zelena” (regiunea Cernăuți).

Totodată, polițiștii de frontieră au reținut cinci cetățeni care anterior au fost anunțați în căutare națională și internațională. Persoanele respective încercau să traverseze hotarul de stat prin punctele de trecere. De asemenea, pe parcursul ultimilor 24 de ore, polițiștii de frontieră au depistat patru cetăţeni străini care au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova și au dejucat patru tentative de încălcare a regimului de frontieră.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?