Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Misiunea ”Business Factory 2” care a pus pe jar tot beau monde-ul moldovenesc (FOTO) ©

11 iun. 2015,, 16:05   Societate
3739 0

Pentru participanții reality show-ului ”Business Factory 2” o nouă săptămână înseamnă o nouă misiune! De data aceasta, tinerii trebuiau să convingă un număr cât mai mare de vedete autohtone să participe la un concert de caritate, dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Business trainerii SBC au învățat participanții cum să poarte negocieri de nivel VIP. Pentru început, tinerii antreprenori trebuiau să afle datele de contact ale vedetelor și să discute cu ei la telefon. Scopul lor era de a invita vedeta la o întâlnire tete-a-tete, pentru a putea discuta mai multe detalii despre concert. Pentru aceasta ei au avut la dispoziție trei ore și jumătate. Echipele au negociat cu peste 50 de celebrități, însă, a doua zi băieții și-au dat seama că nu toți cei contactați au venit la întâlnire.

”Mega Mind” a avut întâlniri cu: Valentin Dragomir, Serj Kuzenkoff și Adrian Ursu – toți au acceptat să cânte la concertul de caritate. Adversarii lor din ”Liga Succesului” au purtat negocieri cu: Diana Grigor, Tatiana Spînu, Maxim Zavidia, Tatiana Heghea, Iulian Țurcanu (”Black and White Dance Centre”), Radu Zara (trupa ”Whynona Ryderz”), Eryka.

Prin urmare, echipa ”Liga Succesului” a obținut 7 puncte, iar ”Mega Mind” - 5 puncte. Astfel, pentru prima dată de-a lungul proiectului televizat, echipa ”Liga Succesului” a obținut victorie. Respectiv, Iuliana Luca, membră a echipei înfrânte, a părăsit show-ul.

Deci, numărul participanților în proiect este din ce în ce mai mic, misiunile - mai dificile, iar concurența - tot mai dură. Cine va fi, totuși, cel mai bun dintre cei buni și va obține premiul mare în sumă de 50.000 de lei. Urmăriți show-ul nostru și votați participantul favorit AICI.

Și fiți gata! Ne mai așteaptă multe momente interesante !!! Powered by Moldcell.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?