Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Primaria a anuntat ca va inspecta toate localurile din lemn din capitala

9 iun. 2015,, 10:00   Societate
2421 0

Foto: protv.md

Dupa ce acum doua zile o parte din restaurantul Butoias a luat foc, primaria a anuntat ca va inspecta toate localurile din lemn din capitala. Luni restaurantul si-a reluat activitatea, iar muncitorii evacuau ce a mai ramas din acoperisul salii care a ars in totalitate.

Oxana GORUN, REPORTER PRO TV: “In acest moment ne aflam in sala care a fost cea mai afectate de foc, in urma incendiului tavanul si acoperisul au ars din temelii, acum muncitorii evacueaza ce a mai ramas.”

Din cele 4 sali pentru nunti a fost afectata doar una, este vorba despre aproximativ 500 de metri patrati din suprafata totala a restaurantului. Administratorul sustine ca astazi localul si-a reluat activitatea intrucat celelalte sali nu au suferit deloc. Pentru a ne convinge ne-a permis sa filmam in interior.

Ion CIOBANU, ADMINISTRATOR: “De luni restaurantul lucreaza, in ce priveste cauzele incendului sa se expuna organele de drept.”

Administratorul ne-a spus ca sala arsa va fi renovata in timp de o luna. Iar in primul week-end de dupa post va fi gata pentru ceremonii, intrucat deja este programata o nunta. Luni primarul Nistor Grozavu a spus ca vor fi inspectate toate localurile din lemn.

Sambata acoperisul restaurantului Butoias a luat foc. Incendiul s-a produs chiar inainte ca acolo sa aiba loc tocmai patru nunti. 18 autospeciale cu 120 de pompieri au inceput o operatiune de-a dreptul infernala. Pompierii presupun ca incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?